Over ons

het team

Ontstaan De Belvertshoeve

Gestart met een duidelijke missie

In 2004 is familie Klaassen De Belvertshoeve begonnen. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de reguliere hulpverlening, zocht de familie een zorgconcept waar jongeren konden wonen, werken, leren en hun vrije tijd konden besteden. Dat concept, dat werd De Belvertshoeve. 

Het oude hotel werd een plek waar zo’n 40 jongeren konden wonen en werken. En het voormalige restaurant voor hotelgasten opende zijn deuren voor iedereen die wilde genieten van gezelligheid en een ongedwongen sfeer. Nog altijd zijn de jongeren actief in het restaurant, terreinbeheer en groenvoorziening en in de dierenverzorging.

Ons fantastische team

Samenwerken voor onze gasten

Onze keuken wordt bemand door drie koks. Samen met de medewerkers in de keuken en de bediening maken zij elke maaltijd tot een beleving voor onze klanten. Onze trots? Dat zijn de jongeren van Stichting Belvertshoeve die ons dagelijks bijstaan in de keuken en de bediening, in de tuin en bij de dieren.

Video afspelen

Aan het werk

Samenwerken en samen genieten

De Stichting

Stichting De Belvertshoeve en het restaurant

In de bediening en in de keuken van ons restaurant zijn jongeren werkzaam van Stichting De Belvertshoeve. Deze jongeren wonen in een zorginstelling op ons terrein. Bij ons krijgen ze de kans om werkervaring op te doen en het mooie horecavak beter te leren kennen.