previous arrow
next arrow
Slider

Of het nu gaat om een kopje koffie, een broodje, gezellig borrelen of een lekker hapje eten, dit alles kan in een gezellige informele sfeer. Op zaterdagavond hebben wij thema-avond. De jongeren van Stichting de Belvertshoeve nemen u mee naar de mooiste landen en plekken van deze thema’s en bezorgen u een fantastische avond (3-gangen 23,50 p.p.). De kwaliteit van dit thema-menu zal u verrassen.

Lunchen

Wij serveren toegankelijke lunchgerechten zoals broodjes tonijnsalade en carpaccio. Ook een uitsmijter, salade en een huisgemaakte worstenbroodje mogen op onze kaart niet ontbreken.

Klik hier voor onze lunchkaart

Ontbijt en High Tea

U kunt elke zondag genieten van een heerlijk ontbijt van 10.00 uur tot 11.30 uur voor slechts € 8,50. Klik hier voor het ontbijt.

Ook serveren wij van woensdag t/m zondag een overheerlijke High Tea (graag reserveren). Doordeweeks voor € 17,50 en in het weekend € 19,50. Klik hier voor de High Tea.

Thema- avond!

Elke zaterdagavond hebben wij thema avond! De jongeren serveren een hele maand hetzelfde thema en u heeft de keuze uit verschillende voor-hoofd- en nagerechten. Met thema’s zoals Aziatisch, Spaans, Amuses, de Zee en nog veel meer! De jongeren van Stichting de Belvertshoeve nemen u mee naar de mooiste landen en plekken en bezorgen u een fantastische avond! (3- gangen keuzemenu)

Volwassenen: € 23,50
Kinderen: € 15,50

Geplande thema’s:
Maart: Thema Azië
April: Thema Italiaans