Vacature Bediening

Vacature Bediening

Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca? En lijkt jou het leuk om dit te combineren met het coachen en begeleiding van jongeren met een beperking?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Extra dimensie
Onderdeel van De Belvertshoeve is Stichting De Belvertshoeve die ook op deze locatie is gevestigd. Dit is een thuisplek voor jongeren tussen de 18 en 28 jaar met een lichtverstandelijke beperking en/of normale begaafdheid met problemen. Op de Belvertshoeve leren deze jongeren samen met een team van professionals het leven weer op de rit te krijgen en zich te ontwikkelen naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Een deel van deze jongeren volgen een opleiding in de horeca.

Wat vragen wij van jou

– Je bent enthousiast en steekt graag de handen uit de mouwen;
– Je bent collegiaal en stressbestendig;
– Je bent een doorzetter met verantwoordelijkheidsgevoel en we kunnen op je bouwen;
– Je hebt een frisse en representatieve uitstraling;
– Je bent af en toe een weekend en feestdag beschikbaar;
– Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij
Wij bieden je een uitdagende werkomgeving in een enthousiast team. Beloning volgens de CAO Horeca. Wij zoeken iemand voor een dienstverband van gemiddeld 24 tot 38 uur per week. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd met intentie tot verlengen.

De Belvertshoeve Oisterwijk

Kom naar
onze Paasbrunch

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacy policy.