Feesten en partijen

De Belvertshoeve biedt tal van mogelijkheden voor het houden van een feest, bruiloft, diner, barbecue, receptie, borrel, vergadering, condoleance etc.. Wij hebben voor uw gezelschap, groot of klein dan ook altijd een arrangement dat past! Uiteraard informeren wij u graag over alle mogelijkheden. Samen met u stellen wij een arrangement samen dat aansluit op uw wensen. Hiervoor maken we graag een afspraak met u. Brabantse gastvrijheid en een perfecte verzorging naast onze mooie bosrijke omgeving zorgen er voor dat u tevreden terugkijkt naar uw verblijf op de Belvertshoeve.

Ook voor een Feest, Bruiloft, Receptie of Borrel bent u bij ons aan het juiste adres! Voor het gemak bieden wij een aantal arrangementen die naar uw wensen ingevuld kunnen worden. Wij begrijpen dat ieder feest anders is en wij doen er alles aan om samen met u uw feest op maat te maken. Wij bespreken alle mogelijkheden graag met u door en maken op basis van uw specifieke wensen een gedetailleerde offerte op met vaste prijsafspraak.

Vergaderen

De Belvertshoeve beschikt over diverse goede vergader- en congres mogelijkheden. Uiteraard kunnen daarbij allerlei arrangementen op maat gerealiseerd worden. De prima bereikbaarheid, de goede parkeervoorzieningen, de perfecte bosrijke omgeving maken van elke bijeenkomst een succes! Uiteraard beschikken wij over flipovers, beamers en projectieschermen.